Gol i crveni karton za Matića, Junajted ispao uprkos pobedi

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol i crveni karton za Matića, Junajted ispao uprkos pobedi

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su gradskog rivala ekipu Mančester sitija sa 1:0 u meču polufinala Karabao kupa. Jedini strelac na meču bio je srpski fudbaler Nemanja Matić, koji je kasnije zaradio crveni karton, a uprkos pobedi Junajteda, Siti prolazi u finale zbog boljeg rezultata u dvomeču.
Izuzetno zanimljiv meč odigran je na "Etihad stadionu" u Mančesteru, gde su po drugi put u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polufinal Karabao kupa koplja ukrstili Siti i Junajted.

Zanimljivo je da su obe ekipe slavile na gostujućem terenu, "građani" na "Old Trafordu" sa 3:1, a "đavoli" večeras sa 1:0.
Jedini gol na meču postigao je srpski fudbaler Nemanja Matić u 35. minutu. Vezista junajteda odlično je reagovao na takozvanu drugu loptu nakon prekida i volej udarcem je poslao u mrežu Sitija.
Junajedu je bio potreban još jedan gol za prolaz, ali je Siti uspeo da sačuva prednost iz prvog meča.
Matić je u 76. minutu i potpuno obeležio meč, pošto je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.
Siti će u finalu igrati sa Aston Vilom, koja je bila bolja od Lestera. 
 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRBIN OBELEŽIO DUEL DVA MANČESTERA! Matić pogodio, pa pocrveneo! Junajted posle drame do finala Liga Kupa! VIDEO

Izvor: Kurir, 30.Jan.2020, 00:07

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na gostujućem terenu Mančester siti sa 1:0 u drugoj utakmici polufinala Liga Kupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.