Gigis negira loš odnos sa Van Galom: Uživam u svakom trenutku rada sa njim, čast mi je da učim od njega!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigis negira loš odnos sa Van Galom: Uživam u svakom trenutku rada sa njim, čast mi je da učim od njega!

„Počinjem ispočetka za sa trenerskim zanatom i bolje je da učim od nekog koje veliki vođa i koje osvojio toliko toga u karijeri. Učim svakog trenutka i pokišavam da pripremim sebe najbolje što mogu kako bi jednog dana postao menadžer“, rekao je legendarni as Crvenih đavola

Veliki ljubimac navijača Mančester junajteda i legenda kluba sa Teatra snova Rajan Gigs, praktično je pravo iz kopački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ušao u trenerske vode, kako bi ekspresno započeo da uči zanat kojim planira da se bavi u nastavku svoje profesionalne karijere. A učitelj – Luj van Gal! Čuveni holandski strateg koji ne prolazi kroz baš najbolje trenutke na Old Trafordu.

„Ovo je vreme kada su samo rezultati u fokusu. Dobre igre će doći i samopouzdanje dobijate iz toga“, rekao je Gigs i negirao pričeo o raskolu sa iskusnim holandskim strategom.

„Probali smo mnogo sistema ove godine, nov je menadžer, igrači, liga, tako da će trebati vremena. Ali u poslednja tri meseca samo smo dva puta poraženi. Stanje na tabeli je prilično tesno, svi su timovi u vrhu su u relativno dobroj formi. Doći će do međusobnih okršaja i moramo da igramo sa nekim od najboljih timova, tako da će sezona biti uzbudljiva do samog kraja“.

Dakle, za Gigsa je privilegija rad sa Van Galom.

„Uživam u svakom minutu rada s njim. Bio je briljantan sa mnom i pomogli smo jedan drugom na ovom putu. Došao je u novu ligu i sve mi je jasno. Počinjem ispočetka trenerski zanat i bolje je da učim od nekog ko je veliki vođa i nekog ko je osvojio toliko toga u karijeri. Učim svakog trenutka i pokušavam da pripremim sebe najbolje što mogu kako bi jednog dana postao menadžer. Imam najbolje uslove za to“, jasan je Gigs.

Nakon Gigsovog odlaska u penziju u klub je iz Real Madrida kao najskuplje pojačanje u istoriji britanskog fudbala stigao Anhel di Marija. Ipak, i fenomenalni Argentinac još uvek prolazi kroz period adaptacije na ostrvski fudbal.

„Mislim da je njegovo samopouzdanje na dobrom nivou. Igrači se navikavaju na različite lige, ponekad to učine brzo, ponekad im treba malo više vremena. On je imao dobar početak sezone, ali igračima koji uvek preuzimaju odgovornost teško je da održe kontinuitet, jer će pokušavaju da urade stvari koje drugi neće pokušati. Fudbaleri kao on su u stanju da učine to, jer su u pitanju igrači odluke i najbolji igrači“, rekao je Gigs.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.