GRAFIKA: Ko ima najjači napad u Premijer ligi? (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAFIKA: Ko ima najjači napad u Premijer ligi? (ANKETA)

Završen je prelazni rok, a engleski Skajsports je odlučio da uporedi napadačke linije konkurenata za titulu u Premijer ligi.

Kako je u foto finišu Radamel Falkao stigao u Mančester junajted, Deni Velbek postao igrač Arsenala, a Alvaro Negredo otišao na pozajmicu u Valensiju, svaki tim ima tri izbora u špicu.

Aktuelni šampion Mančester Siti će titulu braniti uz pomoć starosedeoca Serhija Aguera, Edina Džeka i Stevana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jovetića, Čelsijev juriš će predvoditi Dijego Kosta, dok će Didije Drogba i Loik Remi biti rezerve za strahopoštovanje.

U ekipi Liverpula je ostao Danijel Staridž, početkom leta je stigao Riki Lambert, a krajem Mario Baloteli. Ipak, Mančester junajted je bacio bombu prelaznog roka te je fantastičnom duetu Robin van Persi Vejn Runi dodao Radamela Falkaa. Očekuje se da će Holanđanin ići  na operaciju te će popularni Vaza i Tigar predvoditi navalu Crvenih đavola.

Za kraj najveće razočaranje, Arsenal ima samo tri klasična napadača, a glavni – Olivije Žiru je povređen i na teren će se vratiti tek u 2015. godini. Jaja Sanogo je napredovao u odnosu na prošlu sezonu, ali Tobdžije nisu mogle da iznesu sezonu samo sa jednim igračem pa su kasno sinoć kupili Danija Velbeka. Treba napomenuti i da Aleksis Sančez može da igra na poziciji špica, mada mu to nije prirodno mesto u timu.

Zanima nas šta vi mislite koji trio je najopasniji.

(FOTO: Skysports)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.