Forbsova lista 50 najvrednijih timova

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forbsova lista 50 najvrednijih timova

Čuveni magazin Forbs objavio je listu najvrednijih sportskih klubova na planeti, a Mančester junajted je zabeležio novi pad i ispao iz "najboljih pet".

NFL franšiza Dalas Kaubojsa procenjena je na 5 milijardi dolara i trenutno je najvredniji sportski tim na svetu, dok je MLB ekipa Njujork Jenkisa druga, a fudbalski klub Real Madrid treći.

Na poziciji četiri nalazi se Realov najveći rival Barselona, dok su peti "ozloglašeni" Njujork Niksi, a šesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted, koji je doživeo blagi pad sa druge pozicije na svetskoj listi.

Preostale četiri ekipe među najvrednijih deset su Nju Ingland Patriotsi (NFL), Los Anđeles Lejkersi (NBA), Golden Stejt Voriorsi (NBA), Njujork Džajantsi (NFL).

Listu od svih 50 najvrednijih timova možete videti OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dalas Kaubojsi najvredniji sportski tim na svetu

Izvor: RTS, 24.Jul.2019, 07:44

Čuveni magazin Forbs objavio je listu najvrednijih sportskih klubova na planeti, a Mančester junajted je zabeležio novi pad i ispao iz "najboljih pet". . NFL franšiza Dalas Kaubojsa procenjena je na pet milijardi dolara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.