Foden je najbolji igrač Premijer lige trenutno

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 23:16

"Foden je najbolji igrač Premijer lige trenutno"

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola u superlativu je govorio o svom igraču Filu Fodenu nakon što je ovaj, sa dva gola, odlučio derbi sa Junajtedom.

Aktuelni šampion je savladao ekipu Erika Ten Haga 3:1 nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Preostali gol za domaći tim postigao je Erling Haland.

Gvardiola sada vidi Fodena kao sazrelog igrača, više nije samo talenat.

"On je najbolji igrač Premijer lige trenutno", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez zadrške Gvardiola, apostrofirajući i činjenicu da je krilni napadač njegove ekipe, zaključno sa današnjom utakmicom, odigrao 40 mečeva ove sezone.

"On je uvek bio talentovan fudbaler, ali sada je i sazreo i bolje razume igru, posebno defanzivni deo. Može da igra u sredini, desno, može da probija ka unutra, levo, da postiže golove sa leve strane. Šta više da se kaže za njega? On je najbolji igrač lige u ovom trenutku zbog svega što radi", ne ostavlja ni najmanju dilemu Gvardiola u svom stavu o Fodenu kao prvom igraču u Engleskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.