Flečer novi tehnički direktor Mančester Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 17:11

Flečer novi tehnički direktor Mančester Junajteda

Bivši vezni fudbaler Daren Flečer novi je tehnički direktor Mančester Junajteda, saopštio je danas engleski klub.

Bivši igrač "crvenih đavola" na Old Traford se vratio još u januaru kada je postao član stručnog štaba menadžera Olea Gunnra Solskjera, a sada je dobio novu poziciju.

Pored njega, nove funkcije dobili su i Džon Murtog, koji je imenovan za direktor fudbala i Met Džadž, koji je direktor za fudbalske pregovore.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Flečer novi tehnički direktor Mančester junajteda

Izvor: RTS, 10.Mar.2021

Nekadašnji vezni fudbaler Daren Flečer novi je tehnički direktor Mančester junajteda, saopštio je engleski klub. . Bivši igrač "crvenih đavola" na Old Traford se vratio još u januaru kada je postao član stručnog štaba menadžera Olea Gunara Solskjera, a sada je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.