Flečer: Ne znam kada ću početi da igram

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flečer: Ne znam kada ću početi da igram

Igrač Mančester junajteda Daren Flečer rekao je da još ne zna kada će početi da trenira.
(FOTO: 50report)
Još sam u rukama hirurga. Nisam još počeo da treniram. Nemam vremenski okvir kada ću početi da igram. Nadam se da to neće biti daleko u budućnosti. Samo treba da budem strpljiv – rekao je Flečer za britanske medije.
Škotski reprezentativac vratio se na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << septembra 2012. godine posle 10 meseci pauze. On se oporavljao od ulceroznog kolitisa, hronične upale digestivnog trakta.
Međutim, krajem januara ove godine Junajted je saopštio da je 28–godišnjem fudbaleru ipak potrebna operacija.
On je poslednju utakmicu odigrao u decembru 2012. godine.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Flečer ne zna kad će početi da trenira

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2013

Fudbaler Mančester junajteda Daren Flečer rekao je danas da još ne zna kada će početi da trenira. ..Neizvesno kad će na teren: Daren Flečer  .."Još sam u rukama hirurga. Nisam još počeo da treniram. Nemam vremenski okvir kada ću početi da igram. Nadam se da to neće biti daleko u budućnosti....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.