Fernandeš u 91‘ odneo sva tri boda sa Krejven kotidža VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 16:32

Fernandeš u 91‘ odneo sva tri boda sa "Krejven kotidža" VIDEO

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Fulam minimalnim rezultatom (1:0) na otvaranju 10. kola Premijer lige.

"Crveni đavoli" su prošle sezone ostvarili sve tri pobede nad ekipom Marka Silve (dve u Premijer ligi i jedna u FA kupu), pa su na "Krejven kotidž" došli sa nadom da će prekinuti lošu seriju.

Iza Junajteda su dva ubedljiva poraza od Sitija u ligi i Njukasla u Liga kupu (po 3:0), a umalo i da treću utakmicu u nizu završe bez postignutog gola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Nije se činilo da će tako biti kada je Skot Mektomini u šestom minutu zatresao mrežu Bernda Lena, što je bio njegov četvrti gol u poslednjih 165 minuta fudbala u tom trenutku. Sjajan učinak za fudbalera veznog reda.

Ipak, nakon provere u VAR sobi je utvrđeno da je Hari Megvajer bio u ofsjadu, pa je pogodak poništen. Nastavio je Junajted i posle toga sa napadima, a najbolju šansu su imali preko Bruna Fernandeša čiji je pokušaj odbranio Leno.

Briljirao je nemački čuvar mreže na startu drugog poluvremena kada je odbranio dva šuta Alehandra Garnaća, posle čega je momentum prešao na stranu Fulama. Ređale su se šanse preko Vilijana, Vilsona i Palinje, ali je i Onana bio na vrhuncu zadatka.

U finišu se ponovo razigrao Junajtedov kapiten. Fernandeš je u 84. minutu još jednom testirao Lena i dao najavu za ono što će uraditi u prvom minutu nadoknade.

Pelistri je odradio sjajan presing nad Robinsonom koji je dodao loptu Palinji, a ovaj je ispucao pravo u noge sunarodnika iz protivničkog tima. Posle omanjeg karambola, opet se vratila do Fernandeša koji zalama dvojicu protivničkih igrača i postiže gol odluke. Da li je Leno mogao bolje pitanje je, ali je toliko puta pre te situacije sačuvao Fulam.

Junajted je sa ovom pobedom dospeo među šest najboljih ekipa u ligi sa 18 bodova, mada treba napomenuti da Njukasl i Brajton tek treba da odigraju svoj meč. Fulam je 14. sa 12 bodova.

U narednom kolu Fulam gostuje u Birmingemu Aston Vili, dok će Junajted dočekati Luton.

Premijer liga, 10. kolo

Subota

Fulam – Mančester junajted 0:1 (0:0)

Fernandeš 90+1

16.00 Brentford – Vest Hem

16.00 Barnli – Kristal Palas

16.00 Everton – Brajton

16.00 Mančester siti – Bornmut

16.00 Šefild junajted – Vulverhempton

18.30 Njukasl – Arsenal

Nedelja

15.00 Notingem Forest – Aston Vila

17.30 Luton – Liverpul

21.00 Totenhem – Čelsi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKVA DRAMA NA KREJVEN KOTIDŽU: Bruno majstorijom (za sada) sačuvao posao Ten Hagu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2023

Junajted ne može da odigra nerešeno. Fudbaleri Mančester junajteda su na gostovanju u Londonu na Krejven Kotižu savladali Fulam minimalnim rezultatom i tako se vratili na pobednički kolosek nakon nešto lošijeg perioda. Ključni momenat viđen je u devedesetom minutu, kada je nakon opšte konfuzije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.