Ferguson kažnjen sa 12.000 funti zbog linijskog sudije

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson kažnjen sa 12.000 funti zbog linijskog sudije

Engleska fudbalska asocijacija kaznila je danas menadžera Mančester Junajteda sa 12.000 funti, jer je optužio linijskog sudiju za pristrasnost.
Prošlog meseca Mančester Junajted i Totenhem su odigrali nerešeno 1:1, a Ferguson je bio ljut na linijskog sudiju Sajmona Beka što nije dosudio penal za njegov tim kada je vodio sa 1:0.
Ferguson je u jednom televizijskom intervjuu rekao da nema načina da Bek pošteno sudi Mančester Junajtedu i podsetio da je 2010. napadač Čelzija postigao gol iz ofsajda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRITIKOVAO SUDIJU: Ferguson kažnjen sa 12.000 funti

Izvor: Kurir, 08.Feb.2013

FA je kaznila Fergusona, koji je optužio linijskog sudiju za pristrasnost..LONDON - Engleska fudbalska asocijacija kaznila je danas menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona sa 12.000 funti, jer je optužio linijskog sudiju za pristrasnost...Prošlog meseca Mančester junajted i Totenhem su odigrali...

Nastavak na Kurir...

Ferguson zbog sudije kažnjen sa 12.000 funti

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2013

Engleska fudbalska asocijacija kaznila je menadžera Mančester Junajteda sa 12.000 funti, jer je optužio linijskog sudiju za pristrasnost...Oštar na jeziku - Aleks Ferguson.. ..Prošlog meseca Mančester Junajted i Totenhem su odigrali nerešeno 1:1, a Ferguson je bio ljut na linijskog sudiju Sajmona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.