Ferguson još dve godine u Junajtedu

Izvor: Politika, 19.Avg.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson još dve godine u Junajtedu

MANČESTER – Proslavljeni menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson mogao bi 2014. da napusti klub i posle 30 godina ode u zasluženu penziju.

Engleski mediji, pozivajući se na izvor blizak klubu, prenose da je Ferguson odlučio da Junajtedu obezbedi tim, koji će i posle njega nastaviti da dominira Permijer ligom.

Upravo zato Ferguson je lično učestvovao u transferu Robina Van Persija iz Arsenala i pregovarao sa kolegom Arsenom Vengerom, piše današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „San”.

Isti list navodi da prelazni rok za Junajted nije gotov i da bi u narednom periodu klub trebalo da dovede odbrambenog fudbalera Evertona Lejtona Bejnsa.

Ferguson je na klupu Mančester Junajteda došao 6. novembra 1986. godine i sa klubom je osvojio 37 trofeja - 12 domaćih titula, pet trofeja FA kupa, četiri Liga Kupa, 10 Komjuniti Šilda, jedan UEFA Superkup, Kup pobednika kupova, Interkontinentalni kup, titulu klupskog prvaka sveta i dve Lige šampiona.

Tanjug

objavljeno: 19.08.2012.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Penzija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferguson se sprema za penziju

Izvor: B92, 19.Avg.2012

Proslavljeni menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson mogao bi 2014. da napusti klub i posle 30 godina ode u zasluženu penziju...Engleski mediji, pozivajući se na izvor blizak klubu, prenose da je Ferguson odlučio da Junajtedu obezbedi tim, koji će i posle njega nastaviti da dominira Permijer...

Nastavak na B92...

Hoće li Van Persi biti starter?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2012, 13:19

Aleks Ferguson ostao zagonetan kada je u pitanju start Robina Van Persija u timu Junajteda na otvaranju sezone protiv Evertona.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.