Ferguson insistira: Solskjeru trajno posao menadžera

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson insistira: Solskjeru trajno posao menadžera

Bivši menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson više nema dilemu, Ole Gunar Solskjer treba da dobije trajno posao menadžera na Teatru snova.

Kako prenose mediji na Ostrvu, Ferguson, koji se u penziju povukao 2013. godine, smatra da Norvežanin radi sjajan posao i da bi uprava kluba trebalo da ga nagradi trajnim ugovorom.

Poznato je da su čelnici Junajteda 18. decembra po odlasku Žozea Murinja imenovali Solskjera privremenim menadžerom. Međutim, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 14 utakmica u svim takmičenjima zabeležio 12 pobeda uz remi i jedan poraz, u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena.

Solskjer je pozvao Fergusona da uoči današnjeg derbija Premijer lige održi motivacioni govor u svlačionici Junajteda.

Takođe, škotski stručnjak često posećuje trening centar i posmatra kako radi njegov bivši igrač za kojeg je oduvek verovao da ima posebnu "trenersku žicu".

Škot je takođe oduševljen što je pod Solskjerom Junajted vratio napadačkom fudbalu, kao i što se Norvežanin u stručnom timu okružio bivšim Fergusonovim učenicima, Markom Dempsijem, Majklom Kerikom i Mikom Filanom.

Inače, derbi između Mančester junajteda i Liverpula igra se od 15.05 na "Old Trafordu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.