Ferguson i Vudvord u verbalnom klinču

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson i Vudvord u verbalnom klinču

Mančester junajted je u nedelju na "Bramal lejnu" odigrao 3:3 sa Šefild junajtedom, u još jednoj utakmici gde su ispustili pobedu.

"Crveni đavoli" su do 72. minuta gubili sa 2:0, da bi onda za sedam minuta preokrenuli na 3:2. Nisu izdržali, primili su gol u nadoknadi vremena.

Iako je sudija Andre Mariner morao da konsultuje VAR jer je bilo sumnje da je igrač domaćina loptu smirio rukom, gol je priznat i Šefild junajted je stigao do boda.

Ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tribinama, zabeležen je zanimljiv momenat.

Fotoreporteri su imali prilike da snime žustru raspravu između Aleksa Fergusona i izvršnog direktora Eda Vudvorda koji je očigledno nešto raspravljao sa slavnim menadžerom.

O čemu su raspravljali, to se ne zna, ali je izvesno da se Fergusonu, koji je bio u društvu bivšeg direktora, Dejvida Gila, očigledno nije dopalo to što mu je Vudvord rekao.

Pojedini navijači Junajteda su na društvenim mrežama bili veoma besni zbog nastupa Vudvorda, rekavši da je samo zbog toga zaslužio da bude smenjen.

"Pravilo broj 1: Ne smeš razočarati Aleksa Fergusona. Vudvord je to uradio ovde. Vudvord, odlazi", bila je poruka jednog od njih.

Kako god bilo, deveta pozicija u Premijer ligi i svega 17 bodova iz 13 mečeva, veliki su razlog za brigu svih na Old Trafordu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.