Ferguson: Vidićeva povreda nije ozbiljne prirode

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Vidićeva povreda nije ozbiljne prirode

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić nije ozbiljno povređen na derbiju protiv Liverpula, potvrdio je danas menadžer Aleks Ferguson.

Junajted je u derbiju 22. kola pobedio sa 2:1, Vidić je postigao drugi gol u 54. minutu, ali je u 79. minutu morao da napusti igru posle žestokog sudara sa Glenom Džonsonom.
Vidićevo koleno je u redu. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je mali potres, ali sada je dobro, trenirao je juče i nije imao nikakve bolove – rekao je Ferguson za klupsku televiziju.
On je dodao da ni povreda Ešlija Janga nije ozbiljne prirode.
– Jang je dobio udarac, malo je istegao tetive kolena, ali nije ništa strašno. Mislim da će biti spreman, možda ne za Totenhem, ali već sledeće nedelje će biti spreman – rekao je Ferguson.
Pojedini engleski mediji preneli su vest da je Vidić obnovio povredu i pokidao ligamente, zbog čega neće moći da završi sezonu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ser Aleks odahnuo: Vidić već trenira

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2013

Menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson potvrdio je novinarima u Engleskoj da se kapiten Nemanja Vidić vratio treninzima, iako je bio primoran da ranije napusti derbi utakmicu sa Liverpulom (2:1) u nedelju. Doskorašnji reprezentativac Srbije se desetak minuta pre kraja utakmice sudario sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ferguson: Vidić juče trenirao

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2013

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić nije ozbiljno povređen u derbiju protiv Liverpula, potvrdio je Aleks Ferguson za klupsku televiziju... ..Vidić je nakon postizanja pogotka koji je doneo pobedu Junajtedu u derbiju 2:1, u 65. minutu nakon jednog kornera doživeo sudar glavama, a potom nezgodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.