Ferguson: Oduševljen sam Ovenom

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Oduševljen sam Ovenom

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson izjavio je da je oduševljen golgeterskim učinkom veterana Majkla Ovena.
– Njegov prosek je neverovatan. Veoma smo zadovoljni onim što pruža kod nas. On je 12 puta bio starter i na tim mečevima postigao je 11 golova - rekao je Ferguson.
– Nažalost on je imao nekoliko povreda, pa u konkurenciji Runija, Berbatova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Hernandeza nikada nije mogao da dobije prostor kakav realno zaslužuje.
Oven je najblistavije trenutke u karijeri doživeo u dresu Liverpula, zatim je prešao u Real Madrid, a u Junajted je stigao 2009. godine iz Njukasla.
U dresu engleskog šampiona odigrao je do sada samo 49 utakmica i postigao 16 golova, ali je osvojio Premijer ligu, jedini trofej koji nije imao u kolekciji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.