Ferguson: Mislim da smo pružili solidnu partiju, jedan prekid nas je koštao poraza

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Mislim da smo pružili solidnu partiju, jedan prekid nas je koštao poraza

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson nije dao previše značaja pobedi Galatasaraja u Ligi šampiona.

"Đavoli" su obezbedili dalji plasman već u prošlom kolu što je iskusni stručnjak iskoristio da da šansu igračima koji ove sezone nisu u prvom planu.

"Dobro smo kontrolisali igru, imali šanse u oba poluvremena. Odlično smo se borili sa pritiskom. Mislim da smo pružili solidnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partiju, ali nismo uspeli da se izborimo sa jednim prekidom", rekao je Ferguson.

Fil Džons se posle duge pauze zbog povrede vratio u startnu postavu.

"Lepo je naći se u timu posle šest meseci. Bilo mi je prilično teško kako je utakmica odmicala, ali nadam se da ću se uskoro vratiti u potpunosti na teren", otkrio je Džons.

Daren Flečer je pohvalio mlađe igrače.

"Mislim da su svi bili sjajni, i mečevi poput ovog, u paklenoj atmosferi, samo mogu da im posluže u budućnosti da stiču iskustvo", zaključio je Flečer.

Povezane vesti: Juventus u derbiju dočekuje Čelsi, Barselona u Moskvi Navijači Galate poručili igračima Junajteda: "Dobrodošli u pakao!" /video/ Ferguson: Promašen penal je mogao skupo da nas košta, tri boda su zlata vredna Noć golova: Mesi spasao Barsu protiv Spartaka, Juve pregrmeo projektile Oskara! Gigs se prisetio utakmice protiv Galatasaraja pre 19 godina
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fergi ipak zadovoljan

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2012

I prvog pored poraza svog tima ove sezone u Ligi šampiona, Aleks Ferguson nije imao razloga za nekakvo nezadovoljstvo obzirom da je Mančester Junajted još ranije osigurao plasman u narednu fazu takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.