Ferguson:“Da igramo i sa sedam igrača, uvek idemo na pobedu!“

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson:“Da igramo i sa sedam igrača, uvek idemo na pobedu!“

Škot bio zadovoljan posle sinoćnjeg trijumfa u Alderšotu. Kaže da su protiv 'Građana' želeli pobedu sa igračem manje i da su im kontre zadale udarac, pošto je ekipa bila otvorena.

Mančester Junajted sinoć nije bio ni blizu da priredi još jedan senzacionalan poraz od nižerazredne ekipe u Liga kupu.
'Đavoli' su se malo uozbiljili posle katastrofe od Mančester Sitija, pobeđen je Alderšot >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sa 3:0, golovima Berbatova, Ovena i Valensije.
Ser Aleks Ferguson se malo smirio.
'Očigledno je da smo imali težak dan u nedelju jer smo želeli da igramo kako znamo. Priroda Mančester Junajteda je da izađe na teren i da pobedi, bilo to sa osam, devet, deset, pa čak i sa sedam igrača. Tako su igrači vaspitani i veoma teško to da se promeni', ocenio je škotski stručnjak i dodao.
'Noćas je ekipa održala disciplinu, bili su profesionalni i uživali smo u utakmici. I moji fudbaleri su uživali', zaključio je Fergi.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.