Ferguson: Čelsi nam je ponovo velika konkurencija

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Čelsi nam je ponovo velika konkurencija

Menadžer šampiona Engleske, Mančester junajteda Aleks Ferguson veruje da će "crvenim đavolima" najveća pretnja u borbi za titulu u predstojećoj sezoni ponovo biti Čelsi.

Dva kluba sastaće se u Premijer ligi već ovog meseca na "Old trafordu", a Ferguson oprezno konstatuje da je londonski klub ponovo konkurentan i da je znatno pojačan dolaskom trenera Andre Viljasa-Boaša.

"Imaju izuzetno iskusne igrače kao što su Lampard, Drogba, Čeh, Teri, Aleks, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Anelka i Tores. Ne možemo da kažemo da su istrošeni, zar ne? I dalje će biti velika pretnja za nas i očekujemo veliki izazov", rekao je Ferguson.

Škotski stručnjak kaže da je njegov znatno mlađi kolega na klupi Čelsija Andre Viljas-Boaš u drugačijoj situaciji nego što je on bio kada je kao mlad stručnjak počeo da radi u Junajtedu.

"On je zaista u drugačijoj situaciji, ali siguran sam da je dobio dosta saveta i da mu dobro ide. Ne znam mnogo toga o njemu, mlad je i veliki je korak doći u Premijer ligu iz portugalskog šampionata. Ali, ako dobije vreme i podršku, sve je moguće".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fergi zna odakle mu preti najveća opasnost

Izvor: Sportal.rs, 05.Sep.2011

Menadžer šampiona Engleske Mančester junajteda Aleks Ferguson smatra da će najveća opasnost po njegov tim na putu odbrane titule prvaka biti Čelsi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.