Ferdinand: Evans ne bi trebalo da bude u Junajtedu

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 16:04

Ferdinand: Evans ne bi trebalo da bude u Junajtedu

Bivši fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand je govorio o Džoniju Evansu, svom nekadašnjem saigraču i situaciji u klubu.

Evans se vratio u Junajted na leto 2023. godine, pošto mu je istekao ugovor sa Lesterom, sa kojim je prethodno ispao u Čempionšip.

On je započeo karijeru u timu sa "Old Traforda" 2004. godine. Bio član kluba od 2006. do 2015. godine, a nekoliko sezona je proveo na pozajmicama.

Njegov povratak je bio izenanđenje, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prošao vrhunac karijere, s obzirom da Junajted želi da se vrati u vrh.

Potpisao je jednogodišnji ugovor, a ove godine pod Erikom Ten Hagom, skupio je 23 nastupa u Premijer ligi, Ligi šampiona i Kup takmičenjima.

Dobio je veću minutažu od očekivane, a nekadašnji saigrač Rio Ferdinand je bio iznenađen nastupima koje Evans pruža.

"Nisam očekivao da će toliko utakmica da odigra, kao i da će biti tako dobar. Neverovatno, nije napravio jedan pogrešan potez. Dobar je s loptom, a verovatno ima dobre odnose i sa igračima. Verovatno će postati trener. Nije pomislio da će toliko da igra, verovatno će postati trener. Nije mislio da će toliko da igra, ali me ne bi čudilo da dobije novi ugovor, ako ne u Junajtedu, onda negde drugde".

"Iskreno, nezavisno o tome koliko je dobar bio i koliko mu se divim kao profesionalcu, on realno ne bi trebalo da bude u Junajtedu. To govori o tome u kakvoj je situaciji klub. Od njega se ne bi trebalo tražiti da ulovi Erlinga Halanda. Top klubovi to danas ne rade", rekao je Ferdinanad u podkastu "FIVE".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.