Feler posle 0:5: Ovo je poniženje

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feler posle 0:5: Ovo je poniženje

Spotski direktor Bajera iz Leverkuzena Rodi Feler rekao je da je poraz od Mančester Junajteda od 5:0 ponižavajući.

Junajted je u duelu za prvo mesto u grupi A Lige šampiona slavio na Baj areni golovima Valendije, Evansa, Smolinga, Nanija i autogolu Spahića.

"Izgubili 5:0 kod kuće je sramotno, ponižavajuće, čak iako je protivnik bio Mančester Junajted. U drugom poluvremenu nije postojao osećaj da možemo promeniti situaciju", rekao je Feler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Napadač Štefan Kisling smatra da je tim sam sebe sapleo pristupom utamici.

"Nismo bili prestrašeni kao na prom meču protiv Junajteda. Pokušali smo da utakmici priđemo na više fudbalski način što je funkcionisalo dok nismo primili gol. Ovako nešto ne sme da se ponavlja", rekao je Kisling.

Bajer je sada treći na tabeli sa bodom manje od Šahtjora, a u poslednjem kolu gostuje Real Sosijedadu, dok Ukrajinci putuju na Odl Traford.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Feler posle 0:5: Ovo je poniženje

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Sportski direktor Bajera iz Leverkuzena Rudi Feler rekao je da je poraz od Mančester Junajteda od 5:0 ponižavajuć...Junajted je u duelu za prvo mesto u grupi A Lige šampiona slavio na Baj areni golovima Valensije, Evansa, Smolinga, Nanija i autogolu Spahića..."Izgubiti 5:0 kod kuće je sramotno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.