Fantazeri, oprez, karamela van terena 2 meseca

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 23:39

Fantazeri, oprez, "karamela" van terena 2 meseca

Anćeloti bez adekvatne rezerve.

Everton u narednom kolu dočekuje Lids Junajted.

"Karamelama" posle sjajnog starta ne ide najbolje, dobili su Fulam 3:2 u prethodnom kolu. Pre toga čak četiri kola nisu imali pobedu - tri poraza i jedna nerešena.

Da nevolja bude veća i Lukas Dinj se ozbiljnije povredio.

Iz kluba je stiglo saopštenje kako je francuski levi bek povredio ligament na članku tokom treninga. Prve prognoze su da će defanzivac propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otprilike dva meseca, kalkulacija kaže da je to otprilike 12 utakmica - među njima i ona u Karabao kupu gde u četvrtfinalu igraju sa Mančester Junajtedom.

Anćeloti nema kvalitetne zamene, tu su Hulgejt koji igra kao štoper, ili 20-godišnji Nkunku koji je zabeležio tek jedan meč u PL.

Dinje je odličan ove sezone, Fantazi igrači ga obožavaju - Francuz je do sada podelio pet asistencija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.