Falkaov otac: Real je bio neodlučan, drago mi je zbog dogovora sa Junajtedom

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkaov otac: Real je bio neodlučan, drago mi je zbog dogovora sa Junajtedom

Radamel Garsija, otac novog napadača Mančester junajteda Radamela Falkaoa, izjavio je da je Real Madrid bio blizu dovođenja njegovog sina, ali da je uprava "kraljevskog kluba" na kraju odlučila da ne realizuje ovaj transfer.

- Ako imate novac i želite da kupite majicu ili pantalone, neophodno je da odlučite da li definitivno hoćete da ih kupite. Real je odlučio da to ne uradi i mi tu ništa ne možemo. Moramo da poštujemo njihovu odluku. Hvala Bogu pa se sve lepo završilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa Junajtedom. Oni su najveći klub u Engleskoj i jedan od ekonomski najjačih timova. Falkao je već upoznat sa evropskim fudbalom tako da ne verujem da će biti problema - kazao je Garsija i potvrdio da su kolumbijskog napadača želeli i drugi klubovi.

- Falkaoa su hteli da dovedu i Arsenal, Mančester siti, Liverpul i Juventus, ali sam srećan što je došlo do dogovora sa Junajtedom - podvukao je Garsija, a prenosi španska Marka.

(Foto;: Beta/AP/Matt Dunham, File,Tekst: Nemanja Banović)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.