Falkao se vratio treninzima

Izvor: B92, 23.Nov.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao se vratio treninzima

Napadač Mančester Junajteda Radamel Falkao potvrdio je da se vratio na treninge posle povrede lista.

Kolumbijac se nadao da će se vratiti na teren na vreme za meč sa Arsenalom u subotu, ali je menadžer ’Crvenih đavola’ Luj van Gal kasnije otkrio da očekuje da će odsustvovati još dve nedelje zbog nove povrede.

Međutim, Falkao je u nedelju na društvenoj mreži Tviter objavio da je počeo ponovo da trenira.

Vratio sam se kompletnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treninzima i spreman sam da pomognem timu na narednim utakmicama“, napisao je Falkao.

Falkao nije igrao za Junajted još od 20. oktobra i remija sa Vest Bromič Albionom rezultatom 2:2, a od dolaska iz Monaka nije odigrao nijednu kompletnu utakmicu.

Junajted je u subotu pobedio Arsenal u Londonu sa 2:1 i tako napredovao do četvrte pozicije u Premijer ligi posle 12 kola. Pred ’Crvenim đavolima’ su sada dve utakmice za četiri dana, pošto dočekuju Hal i Stouk na „Old Trafordu“ 29. novembra, pa 2. decembra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.