FUDBALER MANČESTER JUNAJTEDA PRELOMIO: Želi da igra za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:44

FUDBALER MANČESTER JUNAJTEDA PRELOMIO: Želi da igra za Srbiju

Nosi broj 10 na leđima.

Nakon što je fudbaler Arsenala iz Londona Luis Zečević Džon prihvatio poziv reprezentaciju Srbije do 16 godina, njegovim putem će krenuti i igrač Mančester junajteda - Edvard Ibrović Flečer.

- Mladi Edvard Ibrović Flečer već dugo je na radaru Srbije. On trenutno nastupa za mladi tim Junajteda, igra u veznom redu i visok je 177 centimetara, a težak 60 kilograma. Zvala ga je Engleska, veoma su bili zainteresovani da igra za njih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali na kraju je odlučio da igra za naš nacionalni tim - kazao je Informerov izvor.

A post shared by Edward Fletcher (@edward.fletcher.562)

On trenutno nastupa za tim Mančester junajteda do 15 godina i koji u svom uzrastu važi za jednog od igrača sa najvećim potencijalom.

Možete videti igra Edvard Ibrović Flečer koji u dresu Mančester junajteda nosi broj deset.

Louie Bradbury with the opener 🤙

Edward Ibrovic-Fletcher with the assist 🎯 pic.twitter.com/9FM3QuPGWJ

— utdreport Academy (@utdreportAcad) August 12, 2023
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.