FIL DŽONS PREŠAO U MANČESTER JUNAJTED

Izvor: Kurir, 13.Jun.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIL DŽONS PREŠAO U MANČESTER JUNAJTED

MANČESTER – Dosadašnji defanzivac Blekburna Fil Džons preselio se u ekipu Mančester junajteda koji je za njega izdvojio oko 16 i po miliona funti.

Džons (19) je član mlade reprezentacije Engleske, a na Old trafordu će igrati u narednih pet godina.

Kako prenose mediji, Mančester je sa Blekburnom postigao dogovor još prošle nedelje, ali su Roversi otezali jer se u poslednji čas u trku uključio i Liverpul koji je ponudio 20 miliona funti, što nije odgovaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Džonsu koji je želeo samo u Mančester.

Džons je rođen u Prestonu 1992. godine, a u Blekburnu je započeo karijeru deset godina kasnije, da bi već 2009. debitovao za prvi tim. U dresu Roversa je odigrao 34 utakmice u prethodne dve godine, dok je prošle sezone debitovao u dresu mlade reprezentacije za koju je do sada odigrao sedam mečeva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.