Izvor: Mondo, 14.Avg.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA 19: Kakav zahtev igrača Mančester Junajteda!

Važno je da igra bude na mestu, ali i frizura!

Jedan od najvećih oslonaca FIFA 19 igre u odnosu na sve ostale simulacije (PES 2019?) jesu grafika i do detalja oslikani likovi igrača. Naravno, tu su i licence i kvalitet gejmpleja, koji je dodatno i značajno unapređen u novom izdanju igre, ali neko još uvek nije zadovoljan onim što vidi u FIFA 19. Taj neko je igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mančester Junajteda, koji je svoju frustraciju nakon što je kratko odigrao FIFA 19 BETA podelio sa svima na svom Twitter nalogu - Džesi Lingard!

FIFA 19 nikad ne može da kupi ono najbolje što PES ima

Can you change my haircut now please had the same trim on your game for 99 years @EASPORTSFIFA

— Jesse Lingard (@JesseLingard) August 14, 2018

Lingard se žalio čelnicima EA kompanije rekavši da mu konačno promene frizuru, “koja je ista već 99 godina“, dodajući seriju smajlija uz svoj zahtev. EA, naravno, nije odgovorila, ali je poznato da je EA Sports tim uložio dosta vremena samo za ovog igrača, stavljajući u igru poseban “stil“ proslave pogodaka, koji Lingard ima i zaista na terenu.

Bes zbog pojačanja Real Madrida (VIDEO)

Pratioci širom sveta iskoristili su ovaj tvit da se našale sa Lingardom, ali i FIFA 19 igrom, između ostalog, predlažući da se oproba i u PES igri.

FIFA 19 izlazi 25. septembra za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

pic.twitter.com/9EStMUw5gJ

— ¹⁰⚡ (@Rashford101) August 14, 2018

PES 2019 pic.twitter.com/J1Jedcu949

— 카 샤 (@arnabpeacelove) August 14, 2018

Fixed it for ya x @JesseLingardpic.twitter.com/qbz9zNmPim

— ℒ. (@latibulex) August 14, 2018

pic.twitter.com/Qj4suO1gHD

— Chris Baker (@ChriisBaker) August 14, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.