FA KUP: Obamejang sa dva gola odveo Arsenal u finalu, Sitijeva ofanziva bez pravog rezultata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 23:37

FA KUP: Obamejang sa dva gola odveo Arsenal u finalu, Sitijeva ofanziva bez pravog rezultata (VIDEO)

Tobždije čekaju pobednika meča između Mančester Junajteda i Česija.

Spas sezone za Arsenal mogao bi da dođe kroz FA kup pošto su se Tobždije plasirale u finale savladavši Mančester Siti sa 2:0 (1:0), a strelac oba gola bio je Pjer Emerik Obamejang. Arsenal će u finalu igrati protiv pobednika meča između Mančester Junajteda i Čelsija koji je na programu sutra.

Građani nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličili na sebe u prvih 45 minuta, dok je Arsenal delovao mnogo opasnije i to se Tobdžijama isplatilo u 19. minutu kada je posle centaršuta Pepea iz teške situacije Obamejang uspeo da dovede Arsenal u vođstvo. Imao je Arsneal još jednu priliku do velikog odmora, ali je Mustafi bio neprecizan.

Pierre-Emerick Aubameyang vs Manchester City@Aubameyang7 pic.twitter.com/aSYIb2Awys

— Ulrik🇳🇴 (@Ulroud) July 18, 2020

Mančester je krenuo silovito u durgom poluvremenu i ekipa Pepa Gvardiole stvorile je nekoliko dobrih šansi koje su promašivali redom Marez, Sterling i De Brujne. Imao je priliku i David Silva, ali nije bilo promene rezultata. I dok je Mnaester promašivao, Omabejang je koristio svaku priliku. Tako je bilo i u 71. minutu kada je Kierana Tirni sjajno uposlio Obamejanga, a ovaj u situaciji jedan na jedan uspeo da savlada Edersona i postavi konačan rezultat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.