Evra:“Suarez je rasista!“, Suarez:“Nisam!“

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evra:“Suarez je rasista!“, Suarez:“Nisam!“

Ne smiruju se strasti posle velikog derbija na 'Enfildu'. Levi bek 'Đavola' optužuje urugvajskog napadača 'Redsa' za rasizam. Slučaj pod istragom, sudija je sve video i čuo.

FA Engleske ispitaće tvrdnje Patrisa Evre, da ga je Luis Suarez tokom jučerašnje utakmice između Liverpula i Mančester Junajteda, vređao na rasističkoj osnovi!
'FA je svesna incidenta, pošto je sudija Mariner ovaj slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << prijavio posle utakmice. FA će otvoriti istragu o ovom slučaju', navodi se u saopštenju Fudbalskog Saveza Engelske.
Bilo je 'gurkanja' i prozivki sa obe strane tokom utakmice, sudija je u drugom poluvremenu morao da smiruje strasti, a Evra je dobio žuti karton zbog guranja Suareza.
Evra je francuskim medijima izjavio da mu je Suarez navodno u više od 10 navrata rekao da je 'iz N sveta' i da će da ga 'oduva'.
'Bio sam veoma uzneimren. U 2011-oj godini ne možete da kažete takve stvari. Zna šta mi je rekao i sudija to zna, saznaće se. Neću to da ponovim, ali je veoma razočaravajuće', rekao je Evra.
Iz Liverpula su saopštili da je Suarez priznao u klubu, da ni na koji način nije uvredio Evru.
Ovo nije prvi put da Urugvajac pravi incidente na terenu. Dok je igrao za Ajaks, bio je suspendovan na 7 utakmica jer je ujeo za rame marokanskog vezistu PSV-a, Otmara Bakala.
( Izvor: Sportske )
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.