Evo zbog čega je Junajted blokirao dva Murinjova transfera!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega je Junajted blokirao dva Murinjova transfera!

Poznato je da brojne želje portugalskog stratega nisu ispunjene, sada je otkriveno šta se krije iza dva neuspela transfera.

Mančester junajted je čitavo leto tragao za štoperom, Murinjo je postao svestan da mu odbrana predstavlja najveći problem.

Najveće želje "Posebnog" bili su Tobi Aldervejreld i Heri Megvajer, kao što je poznato, dvojac je ostao u Totenhemu, odnosno u Lesteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sada je otkriveno i zašto Belgijanac i Englez na kraju nisu pojačali ekipu sa "Old Traforda".

Kada je štoper Sparsa Tobi Aldervejreld u pitanju, Ed Vudvord je smatrao da bi 29-godišnji fudbaler predstavljao samo kratkoročno rešenje, a klub je odlučio da dovodi samo mlade fudbaler koji bi u klubu mogli da se razviju u igrače najviše klase, izuzev situacije kada su doveli Aleksisa Sančeza.

Zbog te filozofije unutar kluba, bez problema su dali 30 miliona funti za Erika Bajia Viljarealu kada je Murinjo stigao u klub.

Što se tiče Megvajera, Vudvord je želeo da ga potpiše, ali je na kraju zaključio da reprezentativac Engleske ne bi predstavljao napredak za Junajted, tačnije da štoper Lestera nije ništa bolji od igrača koje je Murinjo već imao na raspolaganju.

Tako Murinju na kraju nisu ispunjene želje, a čini se da zbog toga ove sezone ekipa sa "Old Traforda" i ispašta, Portugalac je prepoznao da postoji problem u zadnjoj liniji, on nije saniran, te zbog toga trpe rezultati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.