Eriksen zvao Gudelja posle srčanog udara

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 12:04

Eriksen zvao Gudelja posle srčanog udara

Vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen zvao je Nemanju Gudelja nakon što je njegov brat Dragiša kolabirao na utakmici.

Gudelj se srušio na teren tokom duela njegove Kordobe i Rasing Felora, što je umnogome podsetilo na srčani udar koji je Danac doživeo na meču Evropskog prvenstva pre dve godine.

Eriksen se uprkos tome vratio na teren, a isto bi mogao da učini i Gudelj, jer je i njemu ugrađen defibrilator.

Poučen svojim iskustvom, danski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << as pozvao je Gudelja da ga smiri u toj situaciji.



"Poznajem ga jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 14. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata dosta smirilo",
otkrio je Nemanja Gudelj, pred meč njegove Sevilje i Junajteda u Ligi Evrope.



"Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara"
.

Nemanja je loše vesti dobio dok je bio sa reprezentacijom pred početak kvalifikacija za EURO 2024.



"Ta vest me je sačekala u reprezentaciji, dan posle utakmice. Kada sam saznao prvo što mi je prošlo kroz glavu je da uhvatim avion i vratim se u Španiju da budem s njim. Sat vremena kasnije me je nazvao otac i rekao da je van životne opasnosti. Ima srce kao lav",
završio je Gudelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.