Englezi i dalje ne odustaju od Dibale!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi i dalje ne odustaju od Dibale!

Sari i dalje ne može da nađe pravu poziciju za Argentinca.

Juventus je uspeo da slavi u četvrtom kolu Serije A, meč sa Veronom je počeo i Paulo Dibala.

"La Hoja" kod Sarija ne igra bitnu ulogu, spekulisalo se tokom leta da će promeniti sredinu, ali je desetka ipak ostala u Torinu.

Engleski mediji pišu da i dalje postoji šansa za januarskim transferom, zainteresovani su Mančester Junajted i Totenhen.

Dva engleska tima nisu najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenula u Premijer ligi, očigledno je da i Poketinu i Solskjeru fale igrači sa ofanzivnim karakteristikama koji bi doneli golove.

Videćemo da li bi Argentinac mogao da bude taj "spasilac", mada njegov ugovor do 2022. godine znači da bila potrebna velika suma da ga odvoji od Juventusa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.