Edvin van der Sar se vraća na gol

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edvin van der Sar se vraća na gol

Nekadašnji golman reprezentacije Holandije i Mančester Junajteda, Edvin van der Sar, na kratko će se aktivirati iz penzije i stati na gol nižerazrednog VV Nordvajka.
Holandski četvrtoligaš ostao je bez golmana posle brojnih povreda, pa je 45-godišnji van der Sar odlučio da pomogne klubu za koji je pet sezona branio na početku karijere.

"Želim da pomognem mom prvom klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali samo jedan meč", rekao je Van der Sar, a prenosi agencija AFP.
Legendarni čuvar mreže upravo je iz Nordvajka prešao u Ajaks kao 20-godišnjak i kasnije osvojio Ligu šampiona.
Branio je potom u Juventusu, Fulamu i Mančester Junajtedu, gde je 2011. godine završio karijeru, ali i pre toga još jednom došao do "ušatog pehara".
Za reprezentaciju Holandije nastupio je rekordnih 130 puta.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Penzija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Van der Sar ponovo na golu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2016

Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Holandije i Mančester Junajteda Edvin van der Sar na kratko će se aktivirati iz penzije i stati na gol nižerazrednog VV Nordvajka...Holandski četvrtoligaš ostao je bez golmana posle brojnih povreda, pa je 45-godišnji van der Sar odlučio da pomogne klubu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.