Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 21:23

Ed Vudvord ide iz Mančester junajteda!

Sve zbog aktuelne situacije sa Superligom

Domino efekat se nastavlja - posle odluke Mančester Sitija i Čelsija da pokrenu postupak za izlazak iz Superlige Evrope, najnovija vest glasi: Ed Vudvord napušta Mančester junajted! Dok BBC tvrdi da će zvanično otići na kraju kalendarske godine, pojedini mediji na Ostrvu pišu da je otkaz momentalan, a razlog je haos nastao zbog formiranja Superlige.

Pratite UŽIVO sve vesti o Superligi Evrope na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << portalu Mozzart Sport

Posle dosta oprečnih informacija ipak je najizvesnije da će rastanak uslediti na kraju 2021. Ali, kako nove informacije pristižu iz minuta u minut, evo i saopštenja - Ed Vudvord će se javnosti obratiti u 22 časa po srednjoevropskom vremenu, kada će razjasniti sve nedoumice.

On je navodno planirao odlazak iz kluba mesecima unazad, pošto je znao šta se sprema iza zavesa velike scene, a kako je vest o formiranju Superlige Evrope odjeknula poput najstrašnije detonacije i formirala zastrašujući talas negativnih komentara, pretnji i uvreda, Vudvord je odlučio da svoj otkaz uruči momentalno, ali i ostane na funkciji do kraja godine odnosno dok Mančester junajted ne pronađe njegovu zamenu.

Ed Vudvord odlazi iz Mančester junajteda posle 16 godina pošto je doveden. Njegov boravak na Old Trafordu prošao je uglavnom u pritisku od strane nezadovoljnih navijača jer se on, kao i porodica Glejzer na čelu kluba, smatraju glavnim krivcima za sunovrat nekadašnjeg šampiona Evrope i Premijer lige. Nekoliko puta su huligani napadali njegov dom, unajmljivani su čak i popularni avioni s porukama da ode, dolazio je na utakmice pod pratnjom jakog obezbeđenja, tako da njegova odluka zapravo ne predstavlja nikakvo čudo.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.