Džons: Žoze Murinjo veruje u mene kao Ser Aleks

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džons: Žoze Murinjo veruje u mene kao Ser Aleks

Fudbaler Mančester junajteda Fil Džons kaže da uživa u radu sa Žozeom Murinjom posle frustracija sa Lujom van Galom.

Prošle sezone je imao povredu kolena pa je počeo samo šest mečeva Premijer lige, ali ove sezone sve više učestvuje u igrama ekipe.

"Imam osećaj da su samo trojica menadžera verovali u mene i razumeli me kao igrača. To nije kritika ovih drugih, ali ta trojica su Sem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olerdajs, Ser Aleks Ferguson i Žoze Murinjo. Dali su mi veru i samopouzdanje. Ja nisam igrač kojem je potrebno svaki dan govoriti kako je briljantan. Nekima je to potrebno. Ali, ovaj trojica su mi dali samopouzdanje", rekao je Džons i dodao kakve je probleme imao sa Van Galom.

"Bio sam na klupi na Vembliju u finalu FA kupa, a tokom poslednja dva meseca Van Galove poslednje sezone bio sam spreman za igru. Samo me je slao da igram za rezerve. On je mislio da bi trebalo da budem spremniji. Nisam imao problem s time. Radio sam šta mi je rečeno, ali sa njim nisam imao dobru saradnju."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.