Džerard: Izneverio sam saigrače i navijače

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Izneverio sam saigrače i navijače

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da je opravdano isključen u utakmici protiv Mančester junajteda i da je ranim izlaskom iz igre izneverio saigrače i navijače.

- Moram to da prihvatim, odluka je opravdana. Izneverio sam saigrače i navijače i preuzimam odgovornost. U fudbalu sam dovoljno dugo da bih uradio ovako nešto - rekao je Džerard za Skaj Sports.

Liverpul je na "Enfildu" izgubio od Mančester junajteda sa 2:1 i sada za velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << rivalom u borbi za četvrto mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, zaostaje pet bodova.

Džerard je u drugom poluvremenu ušao u igru ali je isključen već u 46. minutu, jer je Andera Ereru nagazio na stopalo.

- Ne znam šta je uzrokovalo moju reakciju. Ne znam. Možda rekacija na prvobitni start. Ne bi trebalo o tome više da pričam, samo sam došao u svlačionicu da se izvinim saigračima i navijačima - rekao je Džerard.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.