Drinkvoter menja Matića u Čelsiju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinkvoter menja Matića u Čelsiju

Fudbaler Lestera Dani Drinkvoter mogao bi da popuni mesto u veznom redu Čelsija posle odlaska Nemanje Matića u Mančester Junajted.

Kako prenosi Skaj Sport, menadžer "plavaca" Antonio Konte ovog leta već je doveo Tiemua Bakajoka iz Monaka, ali želi još jednog u sredini terena zbog odlaska srpskog fudbalera i izbor je pao na Drinkvotera.

Čelsi bi ako ostvari transfer imao tandem vezista iz šampionske ekipe Lestera Ngolo Kante - Drinkvoter koji je pružao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << blistave partije.

Lester neće olako da pusti 27-godišnjeg fudbalera i to samo godinu dana nakon što je potpisao novi ugovor do 2020, ali je Čelsi "popunio kasu" prodajom Matića za 45 miliona evra.

Konte je pre Drinkovotera odbijen od Bajerna za Renata Sančeza, a na meti je i Ros Barkli iz Evertona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.