Dobar dan za Kopljanike, Brazilac ostaje!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar dan za "Kopljanike", Brazilac ostaje!

Imaće Tadić sa kime da igra fudbala i naredne sezone.

Deluje da će Ajaks uprkos svim predviđanjima uspeti da zadrži osnovicu tima. Jedino se čeka izvesni odlazak De Lihta i razrešenje sudbina Zijeha i Doni van de Beka, za sada deluje da će Marokanac biti sledeći koji odlazi posle svog kapitena.

Međutim, danas je po završetku Kopa Amerike i osvajanja titule sa Brazilom David Neres potvrdio da je njegova budućnost u Amsterdamu i tako odbacio spekulacije oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovog odlaska.

Ofanzivac je bio na ceni posle odličnih partija prošle sezone, ali će klubovi poput Arsenala, Mančester Junajteda, PSŽ-a i minhenskog Bajerna koji su pokazivali interesovanje za Brazilca ipak morati da sačekaju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.