Đavoli imali šta da vide u pobedi Liona!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đavoli" imali šta da vide u pobedi Liona!

Junajted pomno prati francuskog fudbalera.

Kako prenose francuski mediji, Mančester junajted ne odustaje od angažovanja napadača Olimpik Liona Muse Dembelea.

Prema pisanju francuskih medija, Junajted, Arsenal i Liverpul su tokom minulog leta pokušali da dovedu bivšeg napadača Fulama i Seltika u svoje redove, ali predsednik Liona Žan-Mišel Ola nije ni pomišljao da ga proda.

Situacija se sada promenila.

Navodno u Lionu sada gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugačije na čitavu priču oko njegovog odlaska, pristali bi da ga prodaju, ukoliko bi tom prilikom zaradili dovoljno novca da angažuju adekvatnu zamenu.

Pominjalo se da bi u svoje redove mogli da dovedu Olivijea Žirua, jasno, tom prilikom bi i uštedeli puno novca, kako je 33-godišnji francuski reprezentativac daleko jeftiniji od mladog napadača Liona, posebno jer mu ugovor sa "Plavcima" ističe na kraju sezone.

"Đavoli" su nastavili da prate situaciju i s obzirom na nezavidnu situaciju u klubu mogli bi već u januaru da krenu po potpis Muse Dembelea, koji je večeras bio strelac u duelu Liona i Meca.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.