Đavoli dovode krilnog napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Đavoli' dovode krilnog napadača! (video)

Stiže fudbaler koji je otkrovenje u evropskom fudbalu.

Iako navijači željno iščekuju da na 'Old Traford' do kraja prelaznog roka stigne još neko zvučno pojačanje, a lista potencijalnih novajlija je sve duža. Trenutno su najaktuelniji Tomas Miler i Nejmar.

U njihovoj senci, uskoro bi mogao da bude doveden fudbaler za koga do pre neki dan niko u Engleskoj nije ni čuo, a onda je zablistao na meču kvalifikacija za Ligu Evrope.

Refik Zeknini je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želja Mančester Junajteda.

Fudbaler norveškog Oda je pažnju svetske fudbalske javnosti privukao nakon sjajnog nastupa protv Borusije iz Dortmunda, gde je bio možda i najbolji pojedinac i bio je nerešiva enigma za odbrambene igrače nemačkog kluba.

Na utakmici u Norveškoj dovodio je svoje čuvare do ludila, a bio je i asistent kod prvog gola, ali i pokretač svih akcija.

Mladi Norvežanin ima samo 17 godina i nema sumnje da bi bio veliki zalog za budućnost Mančester Junajteda, pa bi on tako posle samo dve odigrane utakmice za prvi tim mogao da promeni sredinu.

Njegov talenat najbolje je opisao štoper Borusije Mats Humels, koji je posle meča bio šokiran kada je čuo koliko ima godina.

Engleski mediji su preneli Zekinijevu izjavu da je počastvovan što se engleski gigant intersuje za njega, jer je njihov navijač od malih nogu i da mu je životni san da zaigra na 'Teatru snova'.

Post-game Mats Hummels and reaction to 17-year old winger Rafik Zekhnini pic.twitter.com/XEiSXYyM3J

— Ashwin Johri (@AshwinJohri) August 20, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.