ĐAVOLI JURIŠAJU NA TROFEJ: Mančester u Nemačkoj dočekuje Kopenhagen, sve sem trijumfa je neuspeh!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 10:49

ĐAVOLI JURIŠAJU NA TROFEJ: Mančester u Nemačkoj dočekuje Kopenhagen, sve sem trijumfa je neuspeh!

Junajted izraziti favorit.

Fudbaleri Mančester junajteda u četvrtfinalu Lige Evrope sastatuje se sa Kopenhagenom. Izabranici Ole Gunar Solskjera neće imati lak zadatak, ali sve sem pobede i prolaska u polufinale smatraće se neuspehom za klub sa Old Traforda.

 Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

"Crveni đavoli" su od nastavka sezone u sjajnoj formi, Bruno Fernandeš se nametnuo kao lider ekipe, sjajno sarađuje sa Pogbom i Matićem, a najviše koristi od njih imaju Entoni Marsijal i Markus Rašford.

Ako u redovima Mančestera negde "škripi" to je u zadnjoj liniji. David de Hea je u očajnoj formi tokom čitave sezone i na izlaznim vratima je engleskog velikana, dok je Hari Megvajer svojim lošim potezima razbesneo sve navijače, svaki njegov kiks budi još veće negodovanje fanova.

Kopenhagen se neće predati lako, Danci imaju svoje adute. Sve će zavisti od iskusnog kapitena Zeke, koji sjajno "diriguje" igrom plavo-belih, tu je i Rasmus Falk koji se sjajno ubacuje iz drugog plana. Međutim, možda se najviše očekuje od mladog Jonasa Vinda. Ofanzivac je bio junak pobede nad Bašakšehirom, a javnost očekuje 21 godišnjaka još jednu takvu partiju.

Utakmica se igra u Kelnu sa početkom od 21 čas.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.