ĐAVOLI BEZOPASNI NA SENT DŽEJMS PARKU: Njukasl razbio Junajted

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 20:04

ĐAVOLI BEZOPASNI NA SENT DŽEJMS PARKU: Njukasl razbio Junajted

Svrake stigle do treće pozicije na tabeli.

Fubdaleri Njukasla savladali su u poslednjem meču nedeljnog programa 29. kola Premijer lige Mančester Junajted sa 2:0 (0:0) na Sent Džejm Parku. Ovom pobedom su Svrake zamenile mesta sa Crvenim đavolima i sada su treće sa 50 poena, koliko ima i četvrtoplasirani Junajted, ali sa lošijom gol razlikom.

Njukasl je bio bolji rival na ovom meču i to je dokazao već tokom prvog poluvremena kada je propustio mnogo šansi preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Viloka, Sen-Maksimina, Isaka i Longstafa, ali je David De Hea činio prava čuda na golu Mančestera i najzaslužniji je što Svrake nisu imale vođstvo na poluvremenu.

Nastavio je domaćin da napada i u drugih 45 minuta i to mu se isplatilo u 65. minutu kada je Vilok glavom savladao De Heu praktično sa gol linije pošto mu je prethodno loptu glavom vratio Sen-Maksimin. Junajted je praktično bio bez prave prilike na ovom meču, a Svrake su trijumf overile pogotkom preko Kaluma Vilsona u 88. minutu na centaršut Tripijea.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Njukasl dobio borbu protiv Junajteda za Ligu šampiona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Apr.2023

Biće zabavno do kraja sezone u Premijer ligi Luda i nezaboravna borba će se voditi u Premijer ligi za mesta koja vode u Ligu šampiona. Konkurenata je mnogo, a veoma važnu borbu za jedno od četiri mesta danas je dobio Njukasl koji je na svom “Sent Džejms Parku” savladao Mančester junajted...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.