Dirljive scene iz Skoplja (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljive scene iz Skoplja (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida i Mančester junajteda uoči utakmice Superkupa Evrope družili se sa decom oštećenog sluha.

Foto: Guliver/Getty images/Dan Mullan

Real Madrid i Mančester junajted sastaće se ovog utorka od 20.45 (TV Arena Sport) u utakmici Superkupa Evrope, koja se igra u Skoplju.

Pre nego što će odmeriti snage, svetske zvezde dva tima izdvojili su vreme za druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa decom oštećenog sluha, koja su bila njihovi gosti na treningu.

Mališani su igračima Reala pokazali kao se na znakovnom jeziku (jeziku gluvonemih) kaže "Mi volimo fudbal", dok je igrače Junajteda zanimalo kako da poruče da će pobediti.

When you get to teach @realmadrid players how to say "We love football" in sign language ♥️♥️♥️ pic.twitter.com/pMxNYE8nDv

— UEFA Foundation (@UEFA_Foundation) August 8, 2017

@ManUtd's @AnderHerrera, @D_DeGea & Marcus Rojo learn sign language with local hard-of-hearing young people from Skopje ✌️ #SuperCuppic.twitter.com/8GIAh4s0Gx

— UEFA Foundation (@UEFA_Foundation) August 8, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.