Dibala neće u Junajted, traži transfer u Inter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala neće u Junajted, traži transfer u Inter

Napadač Juventusa Paulo Dibala nema nameru da ide u Mančester Junajted u zamenu za Romelua Lukakua, već da pređe u redove velikog rivala Intera, prenose italijanski mediji.

Rai Sport i Tutomerkato navode da Dibala želi da ostane u Italiji, ali da Torino zameni za Milano.

Ključni čovek u poslu je direktor "neroazura" Đuzepe Marota, koji je svojevremeno napravio pravi potez i doveo baš argentinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbalera u Juventus iz Palerma.

Iako klub sa Old Traforda nudi Dibali duplo veću platu, odnosno oko 15 miliona evra godišnje, igrač neće da bude deo razmene za Lukakua, koga je upravo Inter pikirao kao prvu želju u prelaznom roku.

Zato su sa stadiona Đuzepe Meaca veoma ljudi na čelnike Juventusa, posebno što je trener Antonio Konte od juna govorio da mu je Lukaku prioritet, dok aktuelni prvak Italije u napadu već ima Kristijana Ronalda, Gonzala Iguaina i Marija Mandžukića, kao i malo povučenijeg Dibalu.

Na sve to, "Stara dama" je pokrivala interesovanje za Interovog ražalovanog golgetera Maura Ikardija, na koga Konte uopšte ne računa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dibala neće u Junajted, traži transfer u Inter

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2019

Napadač Juventusa Paulo Dibala nema namjeru da ide u Mančester Junajted u zamjenu za Romelua Lukakua, već da pređe u redove velikog rivala Intera, prenose italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.