Derbi dela Madonina - Konte spremio veliko iznenađenje! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi dela Madonina - Konte spremio veliko iznenađenje! (SASTAVI)

Večeras je na programu veliki derbi Milana.

Inter će biti domaćin u derbiju Madonine, koji je na programu od 20:45h.

Očekuje nas veoma interesantan duel, "Neroazuri" idu na megdan velikom rivalu bez golmana Handanoviča i napadača Lautara Martineza, dok je sa druge strane Milan osokoljen nakon solidnih rezultata u poslednje vreme, ali i činjenicom da se Zlatan Ibrahimović oporavio na vreme za derbi.

Objavljene su i postave, Konte je napravio jedno iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u startnih 11 je umesto Lautara Martineza uvrstio Aleksisa Sančeza.

Čileanac je letos stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda, upisao je jedan nastup u Ligi šampiona i šest u Seriji A (pet sa klupe), kao i dva nastupa u Kupu Italije, postigao je jedan pgoodak u šampionatu, dok je u LŠ zabeležio asistenciju.

Mučio se sa povredom, fit je već neko vreme, ali je u kupu odigrao jako loše početkom meseca, pa je iznenađenje što je dobio prednost u odnosu na Eriksena, očekivalo se da će Danac zaigrati iza Lukakua.

Pioli sa druge strane nije eksperimentisao, izveo je najavljenu postavu sa Ibrahimovićem kao najisturenijim, u startnih 11 je i Ante Rebić, koji je u odličnoj formi.

Inter: Padeli, Škrinijar (kapiten), De Fraj, Godin, Jang, Vesino, Brozović, Barela, Kandreva, A. Sančez, Lukaku



Milan: Donaruma, Konti, Kjer, Romanjoli (kapiten), T. Ernandez, Kastiljeho, Kesi, Benaser, Čalhanoglu, Ante Rebić, Ibrahimović

Inter  -  Milan Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.