Depaj prošao lekarske preglede u Mančesteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2015, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depaj prošao lekarske preglede u Mančesteru

Fudbaler PSV Ajndhovena Memfis Depaj prošao je danas lekarske preglede i potpisaće ugovor sa Mančester junajtedom.

Kako je preneo Skaj Sports, 21-godišnji Depaj potpisaće višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, koji će stupiti na snagu 1. jula.

PSV je ove sezone osvojio šampionsku titulu u Holandiji, a Depaj je doprineo sa 22 prvenstvena gola.

Skaj je preneo da je Depaj proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ceo dan u trening centru Mančester junajteda na pregledima i testovima i da se, pošto ih je uspešno obavio, potvrda transfera očekuje 1. jula, kada se otvori prelazni rok.

"Želim da napredujem i verujem da mogu da budem veliki igrač u Premijer ligi i pokažem svoje umeće na Svetskom prvenstvu. Vrlo sam uzbuđen, pratio sam Premijer ligu, to mi je oduvek bio san, koji se sada ostvario", rekao je Depaj.

Depaj, koji je ove sezone postigao 28 golova u svim takmičenjima, debitovao je za prvi tim PSV Ajndhovena 2011. godine, odigrao je 124 utakmice i postigao 50 golova.

Za reprezentaciju Holandije nastupa od 2013. godine, do sada je odigrao 15 utakmica i postigao dva gola i osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošlog leta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.