Demikelis “vaskrsao“ na Old Trafordu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demikelis “vaskrsao“ na Old Trafordu (VIDEO)

Demikelis je u jednom vazdušnom duelu sa Maruanom Felainijem dobio lakat, ali je ostao da leži na travi kao da ga je pregazio buldožer

Fudbaler Mančester Sitija Martin Demikelis do sada nije bio poznat kao fudbaler koji se folira na terenu, ali je u gradskom derbiju sa Mančester Junajtedom pokazao da zna da glumi.

Činjenica je da je Demikelis u jednom vazdušnom duelu sa Maruanom Felainijem dobio lakat, ali je ostao da leži na travi kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga je pregazio buldožer.

Međutim, čim je sudija Mark Klatenburg prišao Demikelisu da vidi šta se dešava, a Argentinac shvatio da ovaj neće ništa da svira, skočio je na noge kao da se ništa nije desilo.

Fellaini's elbow followed by Demichelis' disastrous acting.. pic.twitter.com/daOv9cZc9L

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.