De Hei stigla konkurencija: Valdez potpisao za Junajted

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hei stigla konkurencija: Valdez potpisao za Junajted

Nekadašnji golman Barselone Viktor Valdez potpisao je 18-mesečni ugovor sa Mančester junajted, prenose britanski mediji.

Valdez poslednjih dva i po meseca trenira sa Junajtedom nakon što se oporavio od teške povrede kolena koju je zadobio u martu prošle godine.

Ovaj 32-godišnji golman je po završetku prošle sezone i isteka ugovora sa Barselonom napustio katalonski klub i propao mu je prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Monako.

Kako prenose britanski mediji, rezerveni golman "crvenih đavola" Anders Lindegard bi mogao da napusti klub, a dovodi se i u pitanje budućnost 24-godišnjeg Davida de Hee, koji je ove sezone branio fantastično.

Valdez je od 2000. do 2014. godine branio za Barselonu na 612 utakmica, a zabeležio je i 35 natupa za reprezentaciju Španije.

Mančester junajted je treći na tabeli Premijer lige posle 20 kola sa 37 bodova, devet manje od vodećeg tandema Čelsi - Mančester siti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši golman Barselone u Mančester junajtedu

Izvor: Sportal.rs, 07.Jan.2015

Nekadašnji golman Barselone Viktor Valdes potpisao je u sredu 18-mesečni ugovor sa Mančester junajtedom, prenose britanski mediji. Inače, Valdes poslednjih dva i po meseca trenira sa Junajtedom...On je u martu teško povredio koleno i od tada se oporavlja. Ovaj 32-godišnji golman je po završetku...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.