De Hea produžio ugovor sa Mančester junajtedom do 2023. godine

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea produžio ugovor sa Mančester junajtedom do 2023. godine

Golman Mančester junajteda David de Hea produžio je ugovor sa tim fudbalskim klubom do 2023. godine.

"Sada kada je moja budućnost rešena, sve što želim je da pomognem ekipi da ostvari ono što mislim da možemo i da ponovo osvajamo trofeje. Privilegovan sam što sam proveo osam godina u ovom velikom klubu", rekao je De Hea.

On je 2011. godine iz Atletiko Madrida došao u Junajted, za koji je odigrao 367 utakmica. Ugovor je potpisao do 2023. godine, uz mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastavka saradnje na još godinu dana. De Hea (28) je osvojio Premijer ligu u sezoni 2012/2013, Ligu Evropa, FA kup i Liga kup.

Njegov ugovor isticao je na kraju ove sezone i u januaru je mogao da pregovara sa stranim klubovima o angažmanu. Mediji su mesecima spekulisali da će španski golman preći u Real Madrid.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer rekao je da De Hea predstavlja "sve što želite od golmana", da je poslednjih godina dokazao da je najbolji svetski golman i da je važan deo planova kluba.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.