De Hea otkrio gde želi da nastavi karijeru

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2022, 00:30

De Hea otkrio gde želi da nastavi karijeru

David De Hea je otkrio da želi da potpiše novi ugovor sa Mančester junajtedom budući da mu tekući ističe na kraju sezone, preneo je sportski novinar Fabricio Romano.
Novi ugovor? Naravno, voleo da ovde ostanem i u narednim godinama, tako da videćemo šta će se desiti u budućnosti. Veoma sam srećan u Mančester junajtedu“, kazao je španski golman za BT Sport.
Tridesetjednogodišnji čuvar mreže član je “crvenih đavola“ od 2011. godine kada je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iz Atletiko Madrida. Sa Junajtedom je poslednju titulu u prvenstvu osvojio 2013. godine, a u četiri navrata je proglašavan za klupskog igrača godine.
Ipak, ostaje da se vidi da li će De Hea ostati prvi čuvar mreže i pod vođstvom Erika Ten Haga koji zahteva drugačiji stil igre.
Navodi se da bi holandski trener mogao da potraži novog golmana na tržištu koji aktivno učestvuje u igri i koji se ne plaši da često napušta gol liniju. 



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.