De Hea okleva, Junajted kupuje Hrvata!?

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea okleva, Junajted kupuje Hrvata!?

Dinamo Zagreb će zasigurno napraviti još jedan posao za pohvalu.

Mančester Junajted nastavlja da razočarava svoje simpatizere na početku Premijer lige. Juče Kristal Palas u dubokoj nadoknadi vremena došao do sva tri boda na "Old Trafordu", igra "crvenih đavola" ne daje puno rezona za nadu svojih navijača.

Neke probleme smo naveli, ali jedan od zadataka za Solskjera će biti i da vrati Davida de Heu u njegovu prepoznatljivu formu. Španski golman pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slabih partija već neko odugovlači sa potpisom novog produžetka saradnje, postojeći ugovor mu ističe narednog leta.

Junajted navodno nudi višegodišnji produžetak saradnje vredan neverovatnih 350 hiljada funti nedeljno, De Hea ima prava do januara da se izjasni.

Za to vreme čelnici engleskog kluba su već u potrazi za novim rešenjem između stativa ukoliko Španac ipak ode. Tamošnji mediji pišu da se već neko vreme posmatra golman Dinamo Zagreba Dominik Livaković, skauti su ga posmatrali već na utakmici sa norveškim Rozenborgom u okviru kvalifikacija za LŠ gde je Hrvat zabeležio partiju bez primljenog gola.

Dvadesetčetvorogodišnji golman je i prvi golman reprezentacije Hrvatske, navodno se citira sa sumom oko 20 miliona funti za koliko bi "modri" bili raspoloženi da ga puste u Premijer ligu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

De Hea se premišlja, zamena stiže iz Zagreba?

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 10:53

Španac i dalje nije potpisao ugovor, mada se očekuje da na kraju prelomi. Ipak, Junajted ima rešenje....Iako je bilo najavljeno da je u pitanju formalnost i dalje nema potpisa...De Hei je ponuđeno ogromnih 20 miliona evra po sezoni, pričalo se da je gotovo, ali onda je sve utihnulo. Iako mu ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.