De Hea odbio ugovor, problem je Sančez?!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea odbio ugovor, problem je Sančez?!

Vrlo jasno, i zaista teško ko mu može zameriti na ovom stavu...

David De Hea je odbio ponudu Junajteda, Španac ne želi da bude drugi najplaćeniji igrač kluba, naime, "Đavoli" mu nude 350 000 funti nedeljno, dok Sančez ima sa bonusima oko pola miliona.

Mančester Junajted ne zna kako da se oslobodi Čileanca koji je čist promašaj, a sa druge strane, ni kako da zadrži realno svog najboljeg igrača, golmana kome ugovor ističe 2020.

Navodno su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << menadžeri nekadašnjeg golmana Atletika rekli da će sačekati leto, što Junajtedu ne odgovara, ulazi u poslednju godinu ugovora.

Sa druge strane De Hea nema nameru da ode, ako mu ispune uslove, ali u pitanju je ogromna suma. Na kraju, teško je verovati da klub neće popustiti, tim pre što ne bi mogli da dozvole da odšeta slobodan, žele da i PSŽ i Juventus za 18 meseci.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.